CONSULTAȚII ONLINE

Ortopedie și traumatologie I Cardiologie I Diabet și boli metabolice I Chirurgie generală

Prima pagina Consultații online
Consultatii online clinica ortopedie // Artro Sport Clinic

Tu stai acasă și noi avem grijă de sănătatea ta!

Viață noastră s-a schimbat de pe o zi pe alta și nimeni nu se aștepta la acest lucru. Am fost nevoiți să ne adaptăm rapid și să găsim soluții pentru a fi alături de pacienții noștri. Știm că pacienții noștri au nevoie de sfaturi medicale de specialitate, cu atât mai mult în această perioadă, când cel mai indicat este să ne protejăm și să stăm acasă.

Suntem în continuare alături de cei ce au nevoie de o opinie medicală de specialitate, așa că medicii noștri vă stau la dispoziție prin consultații online la următoarele specialități medicale:

ORTOPEDIE ȘI TRAUMATOLOGIE SPORTIVĂ

CARDIOLOGIE

REUMATOLOGIE

DIABET ȘI NUTRIȚIE

CHIRURGIE GENERALĂ

Ce presupune o consultație online?

Consultația online îți oferă acces la opiniile și sfaturile medicale ale specialiștilor noștri. În urma discuției vei primi recomandări de tratament, medicație și, eventual, recomandări de investigații suplimentare, dacă este cazul. Trebuie să știi totuși că există o diferență între consultația fizică din cabinet și cea virtuală. De aceea recomandăm să parcurgi cu atenție Termenii și condițiile consultațiilor online.

Cum îmi fac programare la o consultație online?

Ne poți suna direct la numărul de telefon 021.9885 sau poți completa formularul de programări din josul paginii, urmând să te sunăm pentru confirmare.

La ce specialități pot beneficia de consultație online?

Cât costă o consultație online?

Tariful pentru o consultație online diferă în funcție de medic. Prețurile sunt afișate în partea de jos a paginii, în dreptul fiecărui medic.

Care este durata unei consultații online?

Durata unei consultații online este de 20 de minute. Te rugăm să te asiguri că ai toate condițiile necesare pentru desfășurarea consultației (te afli într-o încăpere liniștită, ești pregătit cu întrebări și răspunsuri legate de afecțiunea ta), că îți funcționează echipamentul de pe care vei intra în consultația online (computer sau telefon) și că ai o conexiune stabilă la internet.

Care este programul de consultații online?

Consultațiile online se desfășoară conform programului fiecărui medic. Poți consulta programul medicilor în această pagină. 

Cum se desfășoară consultațiile online?

 1. Citește cu atenție Termenii si conditiile de desfasurare a consultatiilor online.
 2. Completează formularul de programări din partea de jos a paginii, dă-ți acceptul pentru prelucrarea datelor și confirmă că ai citit termenii si conditiile consultatiilor online. Vei fi sunat în scurt timp.
 3. Sau ne poți suna tu la 021.9885.
 4. Efectuează plata prin transfer bancar și trimite-ne dovada plății la adresa programari@artrosport.ro. După ce primim confirmarea plății, programarea ta va fi înregistrata și confirmată în sistem. Pentru plată, te rugăm să folosești următoarele informații:
  • Beneficiar: SC ARTHRO SPORT CLINIC SRL
  • IBAN: RO12 BTRL RONC RT04 4377 5702
  • Banca: BANCA TRANSILVANIA 
 5. Cu o zi înainte de data stabilită pentru programare vei primi un mesaj prin care îți reamintim de programare.
 6. Înainte de consultație încarcă documentele medicale în platforma Medicai. Fiecare medic are un link personalizat.
 7. Înainte de consultație vei primi un email cu un link (pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o) pe care va trebui să îl accesezi la data și ora stabilită pentru programarea online. Este necesar să folosești unul dintre browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox. La accesarea link-ului ți se va instala automat aplicația Zoom în computer. Introduci ID-ul conferinței și parola primite pe mail și aștepți până când medicul îți va da acces în conferință.
 8. Dupa finalizarea consultației vei primi pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o un raport medical și rețeta (dacă este cazul).

Ce presupune o consultație online de ortopedie?

Consultația ortopedică online nu poate înlocui în totalitate o vizită în cabinet (examenul clinic), însă poți avea o discuție cu medicul ortoped despre simptome pentru a stabili dacă sunt de natură ortopedică și cât de urgent ar fi necesar să efectuezi investigații suplimentare.

Pot fi evaluați factorii de risc și de agravare a simptomatologiei iar, după caz, medicul să prescrie un tratament sau să discutați împreună despre necesitatea unei intervenții chirurgicale. Consultația online se desfășoară atât audio, cât și video, ceea ce oferă posibilitatea că medicul să poată vedea exact locul dureros și mișcările la care apare durerea. De asemenea, medicul va indica anumite mișcări (teste) pe care le va evalua ulterior și care îl vor ajuta în stabilirea cât mai corectă a diagnosticului.

Situațiile care se pretează cel mai bine la o evaluare ortopedică la distanță sunt:

 1. dureri articulare sau de spate care persistă mai mult de câteva zile în ciuda repausului fizic.
 2. limitarea mobilității unei articulații.
 3. apariția unei umflături la nivelul membrelor.

Ce presupune o consultație online de cardiologie?

Consultația cardiologică online nu poate înlocui în totalitate o vizită în cabinet (examen clinic, ECG, ecocardiografie), însă poți discuta cu medicul despre simptome pentru a stabili dacă sunt de natură cardiacă și despre cât de urgent ar fi necesare investigații suplimentare. Pot fi evaluați factorii de risc cardiovascular și poate fi ajustat, după caz, un tratament deja existent la un pacient cunoscut cu boală cardiacă.

Situațiile care se pretează cel mai bine la o consultație la distanță sunt:

 • Hipertensiune arterială – inițiere sau ajustare tratament (este important că pacientul să dețină un tensiometru la domiciliu)
 • Reglare INR la pacienții aflați în tratament anticoagulant cu Sintrom sau Trombostop
 • Ajustare tratament la pacienți cu boală cardiacă cunoscută, în funcție de simptomatologie și analize recente.

Înainte de consultație este important că medicul să primească toate documentele medicale recente pe care le deții, așa că dacă ai un ECG, ecocardiografie sau analize efectuate în ultimul an, te rugăm să le încarci în platforma Medicai, pe linkul aferent medicului care urmează să te consulte.

Ce documente medicale îmi sunt necesare?

Pe parcursul consultului online sunt necesare orice documente care să descrie istoricul tău în legătură cu afecțiunea ta. Fie radiografii, RMN, bilete de trimitere și diagnostice anterioare.

Înainte de consultația online te rugăm să te asiguri că le-ai transmis prin intermediul platformei Medicai medicului care urmează să te consulte.

Ce este și cum funcționează platforma Medicai?

Platforma Medicai facilitează transmiterea documentelor medicale între pacient și medic, rapid și în deplină siguranță.

Ce documente poți încărca în platforma Medicai?

 • RMN, CT, Ecografii
 • Rapoartele medicale anterioare

Cum încarci documentele în platformă?

Fiecare medic are un link personalizat. În funcție de medicul la care ai programare, te rugăm să accesezi linkul aferent. Te rugăm să completezi toate câmpurile din pagina care se va deschide după accesarea link-ului.

Primesc un raport medical în urma consultației online?

Da, în urma consultației online vei primi din partea medicului raportul medical complet și rețeta (dacă este cazul) pe adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o în prealabil.

Primesc rețetă în urma consultației online?

Da, dacă este cazul, vei primi o rețetă în urma consultației online. Te rugăm să reții însă că există medicamente care intră sub regimul de decontare CAS care nu pot fi prescrise în urma consultației online, pentru că necesită rețeta în formatul standard.

Consultațiile online sunt decontate prin CAS sau prin asigurarea privată?

Artro Sport Clinic nu are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, așadar consultațiile nu pot fi decontate.

În ceea ce privește asigurările private, te rugăm să iei legătura cu asigurătorul tău pentru a verifica dacă intră sub acoperirea poliței tale. Poți verifica aici care sunt companiile de asigurări cu care Artro Sport Clinic are contract.

În caz de nelămuriri, te rugăm să ne suni la 021.9885.

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra într-o discuție online cu specialiștii noștri

Sfaturi online de ortopedie și traumatologie, cardiologie, diabet, nutriție și boli metabolice și chirurgie generală la un click distanță, din siguranța casei tale

Citește cu atenție termenii și condițiile de desfășurare a consultațiilor online și răspunsurile la întrebările frecvente.

Alege specialitatea medicală și medicul și programează-te completând formularul de programări sau sunând la 021.9885.

Achită contravaloarea consultației prin transfer bancar și trimite dovada plății la programari@artrosport.ro. Vom confirma programarea imediat.

Încarcă documentele medicale în platforma Medicai, pe linkul aferent medicului care te va consulta înainte de momentul consultației online.

Echipa de specialiști cu care te poți întâlni pentru o consultație online

Alege medicul, consultă programul și folosește butonul din dreptul fiecăruia pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Ion Bogdan Codorean

Medic primar ortopedie si traumatologie sportivă

Tarif consultație online: 400 lei

Program consultații online:

Luni – Vineri I 10.00 – 18.30

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Stefan Catalin Mitulescu - medic primar ortopedie si traumatologie sportiva // Artro Sport Clinic

Dr. Ștefan Mitulescu

Medic primar ortopedie și traumatologie sportivă

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Marți I 16.00 – 20.30

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Mihaela Dobranici - medic primar medicina sportiva // Artro Sport Clinic

Dr. Mihaela Dobranici

Medic primar medicină sportivă

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Luni I 17.00 – 19.00 

Vineri I 11.00 – 13.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Speranta Mihaela Peiu - medic specialist ortopedie si traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Speranța Mihaela Peiu

Medic specialist ortopedie și traumatologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Luni I 09.30 – 12.30

Miercuri I 17.00 – 19.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Ștefania Tanase

Medic specialist ortopedie și traumatologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Marți I 09.30 – 12.30

Joi I 17.00 – 19.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Georgiana Nedelea - medic specialist ortopedie - traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Georgiana Nedelea

Medic specialist ortopedie și traumatologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Joi I 16.00 – 20.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Eduard Marcel Cernat - Medic specialist ortopedie si traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Eduard Cernat

Medic specialist ortopedie și traumatologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Marți și Joi I 16.00 – 20.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Livia Trasca - medic specialist cardiologie // Artro Sport Clinic

Dr. Livia Trașcă

Medic specialist cardiologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Luni și Miercuri I 16.00 – 20.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Gabriela Denisa Marghidanu - medic specialist cardiologie // Artro Sport Clinic

Dr. Denisa Marghidanu

Medic specialist cardiologie

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Miercuri I 10.00 – 16.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. Roxana Mitutlescu - Medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice // Artro Sport Clinic

Dr. Roxana Mitulescu

Medic diabet, nutriție și boli metabolice

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Miercuri I 14.00 – 20.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Dr. George Costin Dutu - medic primar chirurgie generala // Artro Sport Clinic

Dr. George Costin Duțu

Medic primar chirurgie generală

Tarif consultație online: 300 lei

Program consultații online:

Luni și Miercuri I 16.00 – 20.00

Folosește linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale înainte de consultație.

Programează-te rapid la o consultație online

Folosește formularul de mai jos pentru a solicita o programare online și te vom suna în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi mai multe detalii.