Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Dr. Costin George Duțu

Artro Sport Clinic

Dr. George Costin Duțu - Medic primar chirurgie generală

Dr. George Costin Dutu - medic primar chirurgie generala // Artro Sport Clinic

Dr. George Costin Duțu a ales să studieze medicina și să practice o meserie atât de adulată, dar și contestată pentru a putea intra în contact în cel mai eficient mod posibil cu momentul de maximă vulnerabilitate al unui om, boala, pe care o descrie ca fiind „poarta deschisă larg către viața pacientului, pe care intrăm cu respect si generozitate”.

Pasionat de chirurgie, cu o conduită morală impecabilă față de pacienți și aparținătorii lor, cu o umanitate proverbială printre toți cei care îl cunosc, Dr. George Costin Duțu consideră că misiunea de a fi medic vine la pachet cu multe responsabilități care aparțin altor meserii: „Pe lângă a fi medic pentru a trata, studenții te vor profesor, aparatele din sala – inginer, boala – judecător, drepturile tale – avocat, suferința pacientului – psihoterapeut, iar nevoia de supraviețuire – specialist in PR.”

Dr. George Costin Duțu a găsit bucuria și antidotul și pentru cele mai grele zile și experiențe pe care le aduce inevitabil meseria de medic chirurg: „Ne revenim prin întrebările studenților și rezidenților veniți lângă noi să învețe nu numai să fie medici, ci și să trăiască frumos fiind medici. Ne tratăm prin tonul vocii unui fost pacient care ne spune: „Mulțumesc, domnule doctor, că m-ați tratat și că m-ați înțeles”.”

Dr. George Costin Duțu are un mesaj puternic pentru toți cei preocupați de sănătate: „Dragi oameni, noi, medicii, nu suntem salvatorii voștri, pentru că nu sunteți victimele vieții. Suntem doar mecanici ai unei mașini de Formula 1, produsă de o Firmă de Top, fără termen de garanție. Aveți grijă de ea și de motorul ei, sufletul!”.

Consultații în cadrul Artro Sport Clinic

Competențe

Domenii de activitate

Apartenența profesională

Certificări medicale

Programul medicului

  • Luni 15.20 – 20.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979

Clinica Artro Sport va fi închisă temporar pe 30 Noiembrie și 1 Decembrie