Chirurgie generală

Prima pagina Specialități Chirurgie generală
Specialitate chirurgie generala // Artro Sport Clinic

Chirurgie generală în București

Gândul unei operații apropiate este de natură să neliniștească orice pacient. Medicii înțeleg prea bine starea de disconfort psihologic a pacientului care trebuie să urmeze o intervenție chirurgicală, așa încât corecta informare, detaliile privind necesitatea, avantajele sau dezavantajele, eventualele opțiuni sunt pașii care preced o operație.

Clinica Artro Sport furnizează servicii de chirurgie generală pre și postoperatorii, importante pentru buna desfășurare a intervenției, prevenirea infecțiilor și recuperarea rapidă. Costin Duțu, medic primar chirurgie generală este un reputat doctor chirurg, ce asigură consultațiile și controalele pre și post operatorii.

Preoperator

Pacientul va fi supus unui examen clinic, util pentru observarea statusului biologic. Efectuarea analizelor uzuale de sânge, ecografiile, CT sau RMN sunt câteva dintre tipurile de analize preoperatorii. Vor fi efectuate și consulturi interdisciplinare, dacă este cazul. Va fi urmărită activitatea funcțiilor vitale ale organismului și nu va fi neglijată nici pregătirea psihologică.

Postoperator

Îngrijirile postoperatorii încep după intervenția chirurgicală și continuă până la vindecarea completă, urmărindu-se cicatrizarea normală și prevenirea complicațiilor. În cadrul clinicii Artro Sport, medicii chirurgi acordă asistență postoperatorie la standarde de excelență, urmărind prevenirea infecțiilor sau a eventualelor complicații survenite în urma intervenției chirurgicale. Este de reținut faptul că rapiditatea recuperării postoperatorii depinde de tipul intervenției (deschisă sau laparoscopică), dar și de structura fiecărui organism în parte.

Prețuri servicii chirurgie generală

Consultație chirurgie generală

Consultație 350 lei

Control chirurgie generală

Control 280 lei

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sâmbătă 9.00 – 17.00

Programează-te rapid

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!