• Programari 021-9885

Chirurgie generala

Prima pagina Specialitati Chirurgie generala
Specialitate chirurgie generala // Artro Sport Clinic

Chirurgie generala in Bucuresti

Gandul unei operatii apropiate este de natura sa nelinisteasca orice pacient. Medicii inteleg prea bine starea de disconfort psihologic a pacientului care trebuie sa urmeze o interventie chirurgicala asa incat corecta informare, detaliile privind necesitatea, avantajele sau dezavantajele, eventualele optiuni sunt pasii care preced o operatie.

Clinica Artro Sport furnizeaza servicii de chirurgie generala pre si postoperatorii, importante pentru buna desfasurare a interventiei, prevenirea infectiilor si recuperarea rapida. Costin Dutu, medic primar chirurgie generala este un reputat doctor chirurg asigura consultatiile si controalele pre si post operatorii.

Preoperator

Pacientul va fi supus unui examen clinic, util pentru observarea statusului biologic. Efectuarea analizelor uzuale de sange, ecografiile, CT sau RMN sunt cateva dintre tipurile de analize preoperatorii. Vor fi efectuate si consulturi interdisciplinare, daca este cazul. Va fi urmarita activitatea functiilor vitale ale organismului si nu va fi neglijata nici pregatirea psihologica.

Postoperator

Ingrijirile postoperatorii incep dupa interventia chirurgicala si continua pana la vindecarea completa, urmarindu-se cicatrizarea normala si prevenirea complicatiilor. In cadrul clinicii Artro Sport, medicii chirurgi acorda asistenta postoperatorie la standarde de excelenta, urmarind prevenirea infectiilor sau a eventualelor complicatii survenite in urma interventiei chirurgicale. Este de retinut faptul ca rapiditatea recuperarii postoperatorii depinde de tipul interventiei (deschisa sau laparoscopica), dar si de structura fiecarui organism in parte.

Preturi servicii chirurgie generala

Consultatie chirurgie generala

Consultatie 250lei

Control chirurgie generala

Control 200lei

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid