Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Chirurgie generală

Chirurgie generală

Chirurgie generală în București

Gândul unei operații apropiate este de natură să neliniștească orice pacient. Medicii înțeleg prea bine starea de disconfort psihologic a pacientului care trebuie să urmeze o intervenție chirurgicală, așa încât corecta informare, detaliile privind necesitatea, avantajele sau dezavantajele, eventualele opțiuni sunt pașii care preced o operație.

Clinica Artro Sport furnizează servicii de chirurgie generală pre și postoperatorii, importante pentru buna desfășurare a intervenției, prevenirea infecțiilor și recuperarea rapidă. Costin Duțu, medic primar chirurgie generală este un reputat doctor chirurg, ce asigură consultațiile și controalele pre și post operatorii.

Preoperator

Pacientul va fi supus unui examen clinic, util pentru observarea statusului biologic. Efectuarea analizelor uzuale de sânge, ecografiile, CT sau RMN sunt câteva dintre tipurile de analize preoperatorii. Vor fi efectuate și consulturi interdisciplinare, dacă este cazul. Va fi urmărită activitatea funcțiilor vitale ale organismului și nu va fi neglijată nici pregătirea psihologică.

Postoperator

Îngrijirile postoperatorii încep după intervenția chirurgicală și continuă până la vindecarea completă, urmărindu-se cicatrizarea normală și prevenirea complicațiilor. În cadrul clinicii Artro Sport, medicii chirurgi acordă asistență postoperatorie la standarde de excelență, urmărind prevenirea infecțiilor sau a eventualelor complicații survenite în urma intervenției chirurgicale. Este de reținut faptul că rapiditatea recuperării postoperatorii depinde de tipul intervenției (deschisă sau laparoscopică), dar și de structura fiecărui organism în parte.

Echipa de medici

Medic primar chirurgie generală

Prețuri servicii chirurgie generală

  • Consultație chirurgie 360 lei
  • Control chirurgie 280 lei
  • Pansament 150 lei

Aici programul specialitatii

  • Luni 15.20 – 20.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979

Clinica Artro Sport va fi închisă temporar pe 30 Noiembrie și 1 Decembrie