Endocrinologie

clinica endocrinologie bucuresti

Clinică de Endocrinologie București

Statisticile realizate de experți arată că una din 5 persoane de pe glob suferă de o disfuncție endocrină. În foarte multe cazuri, afecțiunile endocrine apar ca urmare a stilului de viață, sedentarismului, alimentației dezechilibrate, dar pot fi și moștenite.
Endocrinologia este specialitatea care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea afecțiunilor hormonale. Sistemul endocrin este alcătuit din glande care au rolul de a asigura funcționarea organismului prin secreția de hormoni, aceștia având un impact semnificativ asupra bunei funcționări a organismului uman, întrucât reglează metabolismul, controlează temperatura corpului, creșterea, somnul sau starea de spirit.

Atunci când există anumite dezechilibre ale secrețiilor hormonale apar o serie de afecțiuni precum cele ale glandei tiroide, diabetul, osteoporoza, modificări de greutate, infertilitatea sau probleme ale glandelor suprarenale.

Unele dintre cele mai întâlnite afecțiuni endocrinologice sunt cele ce țin de glanda tiroidă. Principalele afecțiuni ale acestei glande care îi determină pe pacienți să apeleze la medicul endocrinolog sunt hipotiroidismul (glanda tiroidă nu secretă o cantitate suficientă de hormoni), hipertiroidismul (glanda tiroidă secretă o cantitate prea mare de hormoni) și modificările de structură (noduli și chisturi ce pot fi observate doar ecografic).

Cum te pot ajuta specialiștii noștri endocrinologie

Specialiștii în endocrinologie ai Artro Sport Clinic diagnostichează, stabilesc scheme personalizate de tratament pentru pacienți și monitorizează afecțiunile sistemului endocrin pentru a restabili echilibrul hormonal astfel încât pacienții să se bucure de o calitate a vieții cât mai ridicată.

Prețuri servicii endocrinologie

Consultații și tratamente

Consultație endocrinologie 300lei
Control 230lei
Ecografie tiroidă 250lei

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sâmbătă 9.00 – 17.00

Programează-te rapid

Te-ar putea interesa și:

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!