• Programari 021-9885

Neurologie

Clinica Neurologie Bucuresti // Artro Sport Clinic

Clinica Neurologie Bucuresti

Sectia de neurologie a clinicii Artro Sport ofera pacientilor posibilitatea de diagnosticare si tratament a tuturor categoriilor de boli care afecteaza sistemul nervos central (creierul si maduva spinarii) si cel periferic (sistemul nervos somatic si sistemul nervos vegetativ). Asadar, migrena persistenta, problemele de echilibru sau de coordonare a miscarilor, slabiciunea sau rigiditatea musculara, paralizia, convulsiile, senzatia de amorteala, tulburarile de vedere sau confuzia sunt semnale de alarma care ar trebui sa ne determine sa consultam de urgenta un specialist in neurologie.

Aceasta specialitate medicala se ocupa cu diagnosticarea si tratarea a peste 600 de afectiuni, multe dintre ele reprezentand un risc major la adresa vietii. Tulburarile neurologice pot fi cauzate de anomalii genetice (distrofie musculara, boala Huntington ), boli degenerative (Parkinson, Alzheimer) sau autoimune (scleroza multipla), infectii (meningita), leziuni ale maduvei spinarii sau creierului si tumori (epilepsie, cancer). Afectarea vaselor de sange care alimenteaza creierul produce accidentul vascular cerebral, boala care adesea poate conduce la infirmitate.

Medici de top si aparatura de ultima generatie

Din pacate, bolile neurologice sunt tot mai frecvente in randul populatiei tinere, nu doar in Romania, ci la nivel mondial. Potrivit specialistilor, un european din trei sufera de diferite afectiuni neurologice, de la tulburari de somn pana la dementa. Asadar, profilaxia este extrem de importanta in aceasta specialitate medicala, dat fiind faptul ca deficientele neurologice sunt greu de recuperat.

Specialistii in neurologie ai clinicii Artro Sport, medici cu studii de perfectionare in tara si strainatate, diagnosticheaza, trateaza si monitorizeaza pacientii cu afectiuni neurologice astfel incat calitatea vietii acestora sa fie in mod cert imbunatatita.

Preturi servicii neurologie

Consultatii si control neurologie

Consultatie neurologie 370lei
Control neurologie 180lei

Ecografie neurologie

Ecografie Doppler artere carotide 330lei

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid

Te-ar putea interesa si: