Neurologie

Clinica Neurologie Bucuresti // Artro Sport Clinic

Clinică de Neurologie București

Secția de neurologie a clinicii Artro Sport oferă pacienților posibilitatea de diagnosticare și tratament a tuturor categoriilor de boli care afectează sistemul nervos central (creierul și măduva spinării) și cel periferic (sistemul nervos somatic și sistemul nervos vegetativ). Așadar, migrena persistentă, problemele de echilibru sau de coordonare a mișcărilor, slăbiciunea sau rigiditatea musculară, paralizia, convulsiile, senzația de amorțeală, tulburările de vedere sau confuzia sunt semnale de alarmă care ar trebui să ne determine să consultăm de urgență un specialist în neurologie.

Această specialitate medicală se ocupă cu diagnosticarea și tratarea a peste 600 de afecțiuni, multe dintre ele reprezentând un risc major la adresa vieții. Tulburările neurologice pot fi cauzate de anomalii genetice (distrofie musculară, boală Huntington), boli degenerative (Parkinson, Alzheimer) sau autoimune (scleroză multiplă), infecții (meningită), leziuni ale măduvei spinării sau creierului și tumori (epilepsie, cancer). Afectarea vaselor de sânge care alimentează creierul produce accidentul vascular cerebral, boală care adesea poate conduce la infirmitate.

Medici de top și aparatură de ultimă generație

Din păcate, bolile neurologice sunt tot mai frecvente în rândul populației tinere, nu doar în România, ci la nivel mondial. Potrivit specialiștilor, un european din trei suferă de diferite afecțiuni neurologice, de la tulburări de somn până la demență. Așadar, profilaxia este extrem de importantă în această specialitate medicală, dat fiind faptul că deficiențele neurologice sunt greu de recuperat.

Specialiștii în neurologie ai clinicii Artro Sport, medici cu studii de perfecționare în țară și străinătate, diagnostichează, tratează și monitorizează pacienții cu afecțiuni neurologice, astfel încât calitatea vieții acestora să fie în mod cert îmbunătățită.

Prețuri servicii neurologie

Consultații și control neurologie

Consultație neurologie 300lei
Control neurologie 230lei

Ecografie neurologie

Ecografie Doppler artere carotide 330lei

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sâmbătă 9.00 – 17.00

Programează-te rapid

Te-ar putea interesa și:

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!