Nutriție și Dietetică

Prima pagina Specialități Nutriție și Dietetică
Diabet si nutritie // Artro Sport Clinic

Medic Nutriționist București - Clinica Artro Sport

Actul de a ne hrăni este atât de firesc încât, poate fără a conștientiza, avem impresia că ne pricepem foarte bine cum să mâncăm pentru a ne menține sănătoși. Alimentația influențează, într-adevăr, funcționarea organismului, iar dacă intervin și boli cronice, alcătuirea unei diete adecvate devine deja o provocare.

Specialiștii în nutriție ai clinicii Artro Sport, profesioniști cu calificări în țară și străinătate, oferă consultații de nutriție terapeutică, de management al greutății și soluții pentru obezitate. Fiecare pacient primește scheme alimentare și un program de nutriție personalizat, în funcție de sex, vârstă și istoric medical.

YouTube video

Cum te poate ajuta un medic nutriționist

Pot apela la medicii nutriționiști atât persoanele sănătoase, cât și cele care prezintă diferite patologii. Dacă vrem să slăbim nu este indicat să ținem o cură care promite pierderea unui număr record de kilograme într-un timp scurt.

Ce presupune o dietă personalizată creată de un medic nutriționist

Prin programele personalizate, medicii nutriționiști ai Artro Sport Clinic pot îndruma pacienții spre un stil de viață sănătos, care poate fi ținut întreaga viață, astfel încât kilogramele pierdute să nu revină în scurt timp și să reașeze metabolismul în parametri normali.

Cum poți folosi alimentația ca tratament pentru diverse afecțiuni precum diabetul

Bolile metabolice precum diabetul, atât de răspândit în ultima vreme, obezitatea, cu o incidența îngrijorătoare în cazul copiilor, hipo și hipertiroidismul sau guta sunt probleme de sănătate care necesită complementar tratament recomandat de nutriționist.

Specialiștii în nutriție ai clinicii Artro Sport pot învăța fiecare pacient cum să folosească alimentația ca pe un medicament eficient, să integreze regimul alimentar în mod natural în viața lor și să obțină rezultate de durată în lupta cu kilogramele și în restabilirea metabolismului.

Prețuri servicii nutriționist

Consult nutriționist

Consultație nutriție 300lei
Reevaluare nutriție personalizată 180lei

Dietă personalizată

Nutriție personalizată 220lei

Te-ar putea interesa si:

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!