• Programari 021-9885

Nutritie

Diabet si nutritie // Artro Sport Clinic

Medic Nutritionist Bucuresti - Clinica Artro Sport

Actul de a ne hrani este atat de firesc incat, poate fara a constientiza, avem impresia ca ne pricepem foarte bine cum sa mancam pentru a ne mentine sanatosi. Alimentatia influenteaza, intr-adevar, functionarea organismului, iar daca intervin si boli cronice alcatuirea unei diete adecvate devine deja o provocare.

Specialistii in nutritie ai clinicii Artro Sport, profesionisti cu calificari in tara si strainatate, ofera consultatii de nutritie terapeutica, de management al greutatii si soutii pentru obezitate. Fiecare pacient primeste scheme alimentare si un program de nutritie personalizat, in functie de sex, varsta si istoric medical.

YouTube video

Cum te poate ajuta un medic nutritionist

Pot apela la medicii nutritionisti atat persoanele sanatoase, cat si cele care prezinta diferite patologii. Daca vrem sa slabim nu este indicat sa tinem o cura care promite pierderea unui numar record de kilograme intr-un timp scurt.

Ce presupune o dieta personalizata creata de un medic nutritionist

Prin programele personalizate, medicii nutritionisti ai Artro Sport Clinic pot indruma pacientii spre un stil de viata sanatos, care poate fi tinut viata intreaga astfel incat kilogramele pierdute sa nu revina in scurt timp si sa reaseze metabolismul in parametri normali.

Cum poti folosi alimentatia ca tratament pentru diverse afectiuni precum diabetul

Bolile metabolice precum diabetul, atat de raspandit in ultima vreme, obezitatea, cu o incidenta ingrijoratoare in cazul copiilor, hipo si hipertiroidismul sau guta sunt probleme de sanatate care necesita complementar tratament recomandat de nutritionist.

Specialistii in nutritie ai clinicii Artro Sport pot invata fiecare pacient cum sa foloseasca alimentatia ca pe un medicament eficient, sa integreze regimul alimentar in mod natural in viata lor si sa obtina rezultate de durata in lupta cu kilogramele si in restabilirea metabolismului.

Preturi servicii nutritionist

Consult nutritionist

Consultatie nutritie 250lei
Reevaluare nutritie personalizata 180lei

Dieta personalizata

Nutritie personalizata 220lei

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Te-ar putea interesa si: