Pediatrie

Pediatrie // Artro Sport Clinic

Clinica Pediatrie Bucuresti

Conditiile vietii moderne influenteaza si sanatatea celor mici astfel incat, in afara patologiilor specifice varstei, intalnim mai frecvent ca altadata alergiile, astmul, problemele de nutritie, anxietatea si depresia. Chiar si varsta diagnosticarii diabetului de tip 2 a scazut ingrijorator in ultimii ani, cauza fiind binecunoscuta: alimentatia si lipsa de miscare.

Cum Romania ocupa un nedorit loc secund in Europa in ce priveste obezitatea infantila, este mai mult decat necesar sa-i cerem medicului pediatru o consiliere in ce priveste bolile de nutritie. Un parinte informat si care aplica recomandarile medicului pediatru va avea un copil cu un sistem imunitar puternic si mult mai sanatos.

Specialisti in pediatrie

Specialistii in pediatrie ai clinicii Artro Sport, medici care, pe langa profesionalism, au si capacitatea unei comunicari adecvate varstei pacientilor (de la sugari pana la cei cu varste de 18 ani), se ocupa cu preventia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor acute si cu monitorizarea celor cronice. Restabilirea echilibrului sanatatii este prioritatea medicilor pediatri ai clinicii Artro Sport, iar acest lucru se realizeaza in functie de specificul fiecarui caz.

Este monitorizata dezvoltarea psihosomatica a copilului, iar in cazul sugarilor sunt oferite mamelor recomandari privind alimentatia si demararea corecta a procesului de diversificare. Medicul pediatru este si cel care va informa parintii despre vaccinarile specifice varstei.

In ce priveste tratarea bolilor acute sau cronice, medicii pediatri lucreaza intr-o stransa colaborarea cu specialistii in alte domenii medicale ai clinicii Atro Sport, pentru ca tanarul membru al familiei dumneavoastra sa redevina in cel mai scurt timp sanatos.

YouTube video

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid