• Programari 021-9885

Reumatologie

Reumatologie // Artro Sport Clinic

Clinica Reumatologie Bucuresti

Cel mai adesea, durerile acute sau cronice si disfunctionalitatile aparatului locomotor sunt cele care ne determina sa batem la usa medicului reumatolog. Ideal este sa consultam reumatologul la primele neplaceri manifestate, pentru ca afectiunea sa fie tratata imediat.

Reumatologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sau tulburarilor de functionalitate ale tesuturilor conjunctive si aparatului locomotor. Insa si boli autoimune ca lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozanta sau poliartrita reumatoida – ca sa dam doar cateva exemple – sunt tratate de medicul reumatolog.

Bolile de tip degenerativ, precum artroza, reprezinta cea de-a doua cauza de invaliditate la persoanele de peste 50 de ani. Afectiunile cu substrat metabolic de tipul gutei sau osteoporozei ne aduc, pentru ingrijire si tratament, in cabinetul de reumatologie, precum si cele inflamatorii periarticulare si articulare sau infectioase articulare.

Medicii nostri specialisti in reumatologie

Specialistii in Reumatologie ai Artro Sport Clinic, cu pregatire atat in tara, cat si in strainatate vor diagnostica, trata si monitoriza afectiunile reumatice, alcatuind o schema de tratament personalizata, tinand cont de istoricul medical al fiecarui pacient, de medicatia luata si simptomatologie. Sa nu uitam insa ca bolile reumatice sunt o frecventa cauza a invaliditatii. Astfel, cu cat mergem la medic mai devreme, cu atat avem sanse mai mari sa ramanem activi.

Dr. Madalina Duna

Medic specialist reumatologie, competente in ecografie musculo-scheletala

Dr. Georgiana Dinache

Medic specialist reumatologie

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid