Reumatologie

Reumatologie // Artro Sport Clinic

Clinică de Reumatologie București

Cel mai adesea, durerile acute sau cronice și disfuncționalitățile aparatului locomotor sunt cele care ne determină să batem la ușa medicului reumatolog. Ideal este să consultăm reumatologul la primele neplăceri manifestate, pentru ca afecțiunea să fie tratată imediat.

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sau tulburărilor de funcționalitate ale țesuturilor conjunctive și aparatului locomotor. Însă și boli autoimune ca lupusul eritematos sistemic, spondilita anchilozantă sau poliartrita reumatoidă – ca să dăm doar câteva exemple – sunt tratate de medicul reumatolog.

Bolile de tip degenerativ, precum artroza, reprezintă cea de-a doua cauză de invaliditate la persoanele de peste 50 de ani. Afecțiunile cu substrat metabolic de tipul gutei sau osteoporozei ne aduc, pentru îngrijire și tratament, în cabinetul de reumatologie, precum și cele inflamatorii periarticulare și articulare sau infecțioase articulare.

Medicii noștri specialiști în reumatologie

Specialiștii în Reumatologie ai Artro Sport Clinic, cu pregătire atât în țară, cât și în străinătate vor diagnostica, trata și monitoriza afecțiunile reumatice, alcătuind o schemă de tratament personalizată, ținând cont de istoricul medical al fiecărui pacient, de medicația luată și simptomatologie. Să nu uităm însă că bolile reumatice sunt o cauză frecventă a invalidității. Astfel, cu cât mergem la medic mai devreme, cu atât avem șanse mai mari să rămânem activi.

Dr. Mădălina Pușa Dună

Medic specialist reumatologie, competențe în ecografie musculo-scheletală

Consultație reumatologie

Consultație 300 lei

Control reumatologie

Control 230 lei

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sâmbătă 9.00 – 17.00

Programează-te rapid

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!