Despre Artro Sport Clinic

Prima pagina Despre noi

Artro Sport Clinic

Te ajutăm să te reîntorci rapid în joc!

Filozofia Artro Sport Clinic este centrată pe oferirea de soluții pentru toate tipologiile de situații medicale care se adresează zonei de ortopedie și tuturor zonelor conexe, oferind pacienților posibilitatea de a fi tratați de către cei mai buni medici din fiecare domeniu.

Formulă propusă de Artro Sport Clinic este bazată pe tratarea pacientului de către o echipă multidisciplinară capabilă să construiască planuri terapeutice adecvate la condiția medicală a pacientului, astfel încât acesta să obțină cele mai bune rezultate după interacțiunea cu medicii, să rămână activi, apți atât pentru muncă, cât și pentru sport.

Aparatură medicală
de ultimă generație

Consecvenți crezului nostru că fiecare pacient trebuie să fie tratat la cel mai înalt nivel de profesionalism și cu ajutorul celor mai noi inovații de tehnologie medicală, ne-am asigurat că vă putem pune la dispoziție cea mai avansată tehnologie în domeniu, concentrându-ne cu precădere pe inovații medicale care nu erau disponibile în România până în acest moment și care facilitează diagnosticarea, actul medical și recuperarea pacientului.

Specialități Medicale

Soluții pentru toate tipologiile de situații medicale care se adresează zonei de ortopedie și tuturor zonelor conexe, oferind pacienților posibilitatea de a fi tratați de către cei mai buni medici din fiecare domeniu.

Tratamente eficiente. Recuperare rapidă.

Formula propusă de Artro Sport Clinic este bazată pe tratarea pacientului de către o echipa multidisciplinară capabilă să construiască planuri terapeutice adecvate la condiția medicală a pacientului, astfel încât acesta să obțină cele mai bune rezultate după interacțiunea cu medicii, să rămână activi, apți atât pentru muncă, cât și pentru sport.

Medicii Artro Sport Clinic

Specialiștii noștri sunt experți în toate ramurile ortopediei și medicinei sportive, urmându-și cu consecvență crezul că fiecare pacient trebuie să primească cea mai atentă îngrijire medicală pentru ca viață sa activă să nu fie afectată de condițiile medicale.

Dr. Ion Bogdan Codorean

Medic primar ortopedie și traumatologie sportivă

AFLĂ MAI MULTE

Dr. Ștefania Tănase

Medic specialist ortopedie și traumatologie

AFLĂ MAI MULTE

Dr. Ștefan Mitulescu

Medic primar ortopedie si traumatologie sportivă

AFLĂ MAI MULTE

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!