Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Ortopedie și traumatologie – sportivă

Ortopedie și traumatologie – sportivă
Clinică de ortopedie și traumatologie - sportivă București

Medicii specialiști în ortopedie ai Artro Sport Clinic București își propun ca fiecare pacient care trece pragul clinicii de ortopedie să beneficieze de cele mai moderne sisteme de prevenție și de planuri de tratament complexe, alcătuite de echipe interdisciplinare de doctori.

Specialiștii în ortopedie ai Artro Sport Clinic urmăresc prevenirea, diagnosticarea, tratarea și recuperarea în urma afecțiunilor congenitale sau dobândite, de natură traumatică sau non-traumatică ale sistemului musculo-scheletic. Afecțiunile musculo-scheletice sunt denumirea generică a peste 200 de afecțiuni care vizează mușchii, articulațiile, tendoanele, ligamentele, nervii periferici și vasele de sânge secundare. Totodată, acestea reprezintă unele dintre cele mai frecvente probleme de sănătate asociate cu locul de muncă, procentul celor aflați sub incidența afecțiunilor musculo-scheletice ridicându-se la 45% dintre lucrătorii din România.

În afara durerii imediat resimțite, aceste tipuri de afecțiuni nedepistate și netratate la timp pot conduce la probleme serioase de sănătate, de la disfuncții până la invaliditate, având repercusiuni asupra calității vieții, inclusiv în ce privește zona psihologică sau financiară.

Cum te pot ajuta specialiștii noștri ortopezi

Echipa de specialiști în Ortopedie și Traumatologie - sportivă a clinicii Artro Sport, condusă de Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped, doctor în științe medicale, urmărește prevenția, diagnosticarea, tratarea și recuperarea în urma afecțiunilor congenitale sau dobândite, de natură traumatică sau non-traumatică ale sistemului musculo-scheletic.

Fie că este vorba despre traumatologie sportivă, despre afecțiuni dobândite în urma solicitărilor de la locul de muncă sau boli degenerative, specialiștii secției de Ortopedie își propun ca fiecare pacient care ajunge în cabinet să plece, în sensul propriu, pe picioare, perfect recuperat. Iar acest lucru este posibil prin gradul înalt de specializare a personalului medical, cât și datorită dotării tehnologice la standarde performante, care permite diagnosticarea rapidă și accesul imediat la tratamente eficiente.

Fie că este vorba despre afecțiuni ale genunchiului (ruptură de menisc, de ligament încrucișat, defect de cartilaj articular), ale umărului (luxații, tendinită calcică, „umăr înghețat”) sau despre afecțiuni degenerative, specialiștii secției de Ortopedie își concentrează eforturile astfel încât, la finalul tratamentului, fiecare pacient să părăsească clinica Artro Sport Clinic fără a-și mai aminti de durere sau de momentele când libertatea de mișcare îi era restricționată.

Echipa de medici ortopezi a clinicii Artro Sport

Medic primar ortopedie și traumatologie
Medic specialist ortopedie și traumatologie
Medic primar ortopedie și traumatologie sportivă. Doctor în medicină.
Medic specialist ortopedie și traumatologie sportivă
Medic primar ortopedie și traumatologie sportivă
Medic Primar Ortopedie și Traumatologie
Medic primar ortopedie - traumatologie
Medic specialist ortopedie și traumatologie

Servicii ortopedice

Cabinetul de ortopedie al Clinicii Artro Sport oferă servicii medicale de prevenție, tratament și recuperare în urma unor afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. În lumea medicală modernă, prevenția este considerată o etapă importantă a menținerii stării de sănătate. O durere de oase, lombară, de ceafă sau genunchi nu trebuie neglijată, pentru că situația pacientului se poate agrava. Prevenția scutește pacienții de dureri care pot fi prevenite și de costurile unei afecțiuni cronice.

Testarea 3D Baropodometrică este o investigație revoluționară care poate fi realizată la Clinica Artro Sport. Prin intermediul acestei tehnologii, considerată cea mai performantă la ora actuală, se depistează și corectează efectele posturii defectuoase, cu toate efectele asupra sănătății ce decurg din această cauză.

În afara serviciilor de prevenție, specialiștii în ortopedie ai Clinicii Artro Sport diagnostichează și stabilesc planuri complexe de tratament, cu ajutorul unor echipe de medici pluridisciplinare pentru afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal. Pentru a beneficia de serviciile medicale ale specialiștilor în ortopedie de la Clinicii Artro Sport, tot ce trebuie făcut este o programare la consultație, care poate fi realizată online sau telefonic.

Echipamentele noastre

Secția de ortopedie a Clinicii Artro Sport este dotată cu tehnologii medicale la cel mai înalt nivel de performanță, folosite în depistarea precoce sau prevenirea afecțiunilor.

Ecograful Vivid S60 este un ecograf de ultimă generație, folosit în cadrul clinicii Artro Sport pentru efectuarea de ecografii musculoscheletale. Ecografia musculoscheletală este o tehnică sigură si neinvazivă, rapidă și foarte precisă de diagnosticare a unei game largi de afecțiuni musculoscheletale. Prin această ecografie sunt monitorizați mușchii, tendoanele, ligamentele, țesuturile moi și articulațiile. Ea funcționează atât ca metodă de diagnosticare, dar și ca ghid pentru administrarea unor tratamente injectabile. O astfel de ecografie nu presupune o pregătire specială din partea pacientului, nu este dureroasă și nu implică radiații.

Platforma 3D cu ultrasenzori baropodometrică și stabilometrică cu care este dotată secția de ortopedie a Clinicii Artro Sport este cea mai avansată tehnologie în domeniu și unica din lume de acest gen. Aceasta folosește 7 senzori la fiecare 2 cm² pentru a obține o rezoluție de mare acuratețe în reconstrucția computerizată a zonelor de presiune din talpă și sesizarea oscilațiilor posturale. După o testare noninvazivă, de doar 30 de minute, pacientul primește diagnosticul, care se bazează pe informațiile primite de la platforma 3D cu ultrasenzori baropodometrică și stabilometrică, interpretate de un soft ultraperformant.

Analizând comparativ informațiile furnizate de platforma 3D cu ultrasenzori pentru analiza posturii, sunt create computerizat talonetele personalizate Podostasi, care corectează deficiențele de postură prin furnizarea către sistemul nervos a unor informații corecte. Dedicate suportului plantar, talonetele Podostasi ajută la reprogramarea posturală corectă, tratarea și prevenirea problemelor ce decurg dintr-o postură defectuoasă și care pot conduce la asimetrii corporale severe.

Tarife Ortopedie și traumatologie - sportivă

 • Consultație Dr. Codorean Ion Bogdan 490 lei
 • Control Dr. Codorean Ion Bogdan 360 lei
 • Consultație Dr. Mitulescu Ștefan 400 lei
 • Control Dr. Mitulescu Ștefan 300 lei
 • Consultație Dr. Tănase Ștefania 390 lei
 • Control Dr. Tănase Ștefania 300 lei
 • Consultație Dr. Peiu Mihaela 390 lei
 • Control Dr. Peiu Mihaela 300 lei
 • Consultație Dr. Nedelea Georgiana 390 lei
 • Control Dr. Nedelea Georgiana 300 lei
 • Consultație Dr. Sebastian Culman 390 lei
 • Control Dr. Sebastian Culman 300 lei
 • Consultație Dr. Dan Manica 390 lei
 • Control Dr. Dan Manica 300 lei
 • Consultație Dr. Iozefina Olga Botezatu 390 lei
 • Control Dr. Iozefina Olga Botezatu 300 lei
 • Extragere fire sutură 200 lei
 • Pansament 200 lei
 • Puncție articulară 200 lei
 • Puncție bacteriologică 270 lei
 • Puncție citologică 365 lei

Aici programul specialitatii

 • Luni 9.00 – 20.00
 • Marti 16.00 – 20.00
 • Miercuri 9.00 – 20.00
 • Joi 14.00 - 20.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979

Artroscopia genunchiului sala operatie

Clinica Artro Sport va fi inchisă în perioada 1-6 mai.