Ortopedie

Consiliere, tratament si recuparare afectiuni ortopedice

Clinica Ortopedica Bucuresti

Medicii specialisti in ortopedie ai Artro Sport Clinic Bucuresti isi propun ca fiecare pacient care trece pragul clinicii ortopedice sa beneficieze de cele mai moderne sisteme de preventie și de planuri de tratament complexe, alcatuite de echipe interdisciplinare de doctori.

Specialistii în ortopedie ai Artro Sport Clinic urmăresc prevenirea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea in urma afectiunilor congenitale sau dobandite, de natura traumatica sau nontraumatica ale sistemului musculo-scheletic. Afectiunile musculo-scheletice sunt denumirea generica a peste 200 de afectiuni care vizeaza muschii, articulatiile, tendoanele, ligamentele, nervii periferici si vasele de sange secundare. Totodata, acestea reprezinta unele dintre cele mai frecvente probleme de sanatate asociate cu locul de munca, procentul celor aflati sub incidenta afectiunilor musculo-scheletice ridicandu-se la 45% dintre lucratorii din Romania.

In afara durerii imediat resimtite, aceste tipuri de afectiuni nedepistate si netratate la timp pot conduce la probleme serioase de sanatate, de la disfunctii pana la invaliditate, avand repercusiuni asupra calitatii vietii, inclusiv in ce priveste zona psihologica sau financiara.

Cum te pot ajuta specialistii nostri ortopezi

Echipa de specialisti in Ortopedie a clinicii Artro Sport, condusa de Dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped, doctor in stiinte medicale, urmareste preventia, diagnosticarea, tratarea si recuperarea in urma afectiunilor congenitale sau dobandite, de natura traumatica sau nontraumatica ale sistemului musculo-scheletic. Fie ca este vorba despre traumatologie sportiva, despre afectiuni dobandite in urma solicitarilor de la locul de munca sau boli degenerative, specialistii sectiei de Ortopedie isi propun ca fiecare pacient care ajunge in cabinet sa plece, in sensul propriu, pe picioare, perfect recuperat. Iar acest lucru este posibil prin gradul inalt de specializare a personalului medical, cat si datorita dotarii tehnologice la standarde performante, care permite diagnosticarea rapida si accesul imediat la tratamente eficiente.

Fie ca este vorba despre afectiuni ale genunchiului (ruptura de menisc, de ligament incrucisat, defect de cartilaj articular), ale umarului (luxatii, tendinita calcica, „umar inghetat”) sau despre afectiuni degenerative, specialistii sectiei de Ortopedie isi concentreaza eforturile astfel incat, la finalul tratamentului, fiecare pacient sa paraseasca clinica Artro Sport Clinic fara a-si mai aminti de durere sau de momentele cand libertatea de miscare ii era restrictionata.

Dr. Stefania
Tanase

Medic specialist ortopedie si traumatologie, si-a descoperit pasiunea pentru domeniul chirurgiei pe care il considera dinamic, diferit de la o zi la alta si cu rezultate mai rapide fata de alte specialitati.

Servicii ortopedice

Cabinetul de ortopedie al Clinicii Artro Sport ofera servicii medicale de preventie, tratament si recuperare in urma unor afectiuni ale sistemului musculo-scheletic. In lumea medicala moderna, preventia este considerata o etapa importanta a mentinerii starii de sanatate. O durere de oase, lombara, de ceafa sau genunchi nu trebuie neglijata, pentru ca situatia pacientului se poate agrava. Preventia scuteste pacientii de dureri care pot fi prevenite si de costurile unei afectiuni cronice.

Testarea 3D Baropodometrica este o investigatie revolutionara care poate fi realizata la Clinica Artro Sport. Prin intermediul acestei tehnologii considerata cea mai performantă la ora actuala, se depisteaza și corecteaza efectele posturii defectuoase, cu toate efectele asupra sănătății ce decurg din aceasta cauza.

YouTube video

In afara serviciilor de preventie, specialistii in ortopedie ai Clinicii Artro Sport diagnosticheaza si stabilesc planuri complexe de tratament, cu ajutorul unor echipe de medici pluridisciplinare pentru afectiuni ale sistemului musculo-scheletal. Pentru a beneficia de serviciile medicale ale specialistilor in ortopedie de la Clinicii Artro Sport tot ce trebuie facut este o programare la consultatie, care poate fi realizata online sau telefonic.

  • Umar ruptura de coafa rotatorie
  • Instabilitatea de umar
  • Entorse de glezna
  • Entorse de genunchi

Echipamentele noastre

Sectia de ortopedie a Clinicii Artro Sport este dotata cu tehnologii medicale la cel mai inalt nivel de performanta folosite in depistarea precoce sau prevenirea afectiunilor.

Platforma 3D cu ultrasenzori baropodometrica si stabilometrica cu care este dotata sectia de ortopedie a Clinicii Artro Sport este cea mai avansată tehnologie în domeniu și unica din lume de acest gen. Aceasta folosește 7 senzori la fiecare 2 cm² pentru a obține o rezoluție de mare acuratețe în reconstrucția computerizată a zonelor de presiune din talpă și sesizarea oscilațiilor posturale. Dupa o testare noninvaziva, de doar 30 de minute, pacientul primeste diagnosticul, care se bazează pe informațiile primite de la platforma 3D cu ultrasenzori baropodometrică și stabilometrică, interpretate de un soft ultraperformant.

Analizând comparativ informațiile furnizate platforma 3D cu ultrasenzori pentru analiza posturii, sunt create computerizat talonetele personalizate Podostasi, care corectează deficiențele de postură prin furnizarea către sistemul nervos a unor informații corecte. Dedicate suportului plantar, talonetele Podostasi ajută la reprogramarea posturală corectă, tratarea și prevenirea problemelor ce decurg dintr-o postură defectuoasă și care pot conduce la asimetrii corporale severe.

Tarife servicii ortopedie

Tarifele sunt diferentiate in functie de medicul ortoped care va trateaza.

Preturi Dr. Ion Bogdan Codorean

Consultatie 350 lei
Control 250 lei
Infiltratie acid hialuronic 1150 lei
Infiltratie acid hialuronic
cu antiinflamator
1200 lei
Infiltratie coloana 1200 lei
Infiltratie PRP 4100 lei
Infiltratie 400 lei
Punctie citologica 300 lei
Punctie bacteriologica 270 lei
Imobilizare rasina 180 lei
Extragere fire sutura 100 lei
Pansament 100 lei
Tratament 100 lei
Tratament paraven 350 lei
Test postura 250 lei
Infiltratie PRP
neprogramata
5100 lei
Infiltratie acid hialuronic
neprogramata
1700 lei
Consultatie neprogramata 600 lei

Preturi medici Artro Sport Clinic

Consultatie 250 lei
Control 200 lei
Infiltratie acid hialuronic 1150 lei
Infiltratie acid hialuronic
cu antiinflamator
1200 lei
Infiltratie coloana 1200 lei
Infiltratie PRP 4100 lei
Infiltratie 400 lei
Punctie citologica 300 lei
Punctie bacteriologica 270 lei
Imobilizare rasina 180 lei
Extragere fire sutura 100 lei
Pansament 100 lei
Tratament 100 lei
Tratament paraven 350 lei
Test postura 250 lei
Infiltratie PRP
neprogramata
5100 lei
Infiltratie acid hialuronic
neprogramata
1700 lei
Consultatie neprogramata 400 lei

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid