Politica de confidentialitate

Date cu caractare personal

Home Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

ARTHRO SPORT CLINIC S.R.L. (in continuare „ASC”), cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Strada Lainici nr. 11, Operatorul site-ului www.artrosport.ro, declara ca toate datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate in acord cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal (Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2016 – GDPR; Legea nr. 190/2018).

Ce informatii va ofera aceasta politica?

  1. Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram despre dumneavoastra;
  2. Cum folosim datele dumneavoastra;
  3. Daca divulgam datele dumneavoastra catre altcineva;
  4. Ce drepturi aveti in legatura cu datele furnizate.

1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

„Date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

1.1. Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram despre dumneavoastra

In mod normal, puteti utiliza acest website fara sa ne transmiteti niciun fel de informatie cu caracter personal. Cu toate acestea, atunci cand doriti sa beneficiati de anumite sectiuni ale site-ului (ex. „Programeaza-te rapid”) trebuie sa colectam anumite informatii despre dumneavoastra pentru a va putea oferi serviciile solicitate. Astfel, in functie de situatie, putem prelucra o varietate de date, precum:

1.1.1. Programeaza-te rapid

Atunci cand doriti sa ne adresati o solicitare sau sa va programati la o consultatie in cadrul clinicii noastre, prelucram urmatoarele date cu caracter personal:

Nume, prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon.

De asemenea putem prelucra si alte date cu caracter personal, in functie de informatiile pe care ni le transmiteti prin intermediul campului „mesajul tau” (ex. afectiunea de care suferiti).

1.1.2. Lasa-ne un raspuns

Atunci cand doriti sa lasati un comentariu la finalul unui articol publicat pe site, prelucram numele si adresa de e-mail.

1.2. Cum folosim datele dumneavoastra

1.2.1. Programeaza-te rapid

In scopul gestionarii solicitarilor transmise prin intermediul formularului „Programeaza-te rapid” din cadrul sectiunii „Contact”. Pentru a va putea raspunde la solicitarea transmisa va putem contacta fie telefonic, fie prin intermediul adresei de e-mail.

1.2.2. Lasa-ne un raspuns

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate prin intermediul rubricii „Lasa-ne un raspuns” sunt prelucrate in scopul publicarii la finalul articolului a comentariului transmis. In acest scop, comentariile sunt publicate numai dupa ce au fost verificate in prealabil de noi si aprobate.

1.2.3. Alte scopuri

De asemenea, prelucram datele dumneavoastra si pentru urmatoarele scopuri:

  • Oferirea de servicii in stransa legatura cu obiectul nostru de activitate;
  • Comunicarea cu dvs. prin e-mail, telefon etc.;
  • Imbunatatirea serviciilor si sistemelor noastre in baza interesului nostru legitim;
  • Asigurarea protectiei si securitatii sistemelor noastre, detectarea si prevenirea fraudei, solutionarea diferitelor dispute etc.

Daca sunteti de acord cu prelucrarea unor anumite tipuri de date prin intermediul fisierelor de tip cookies, vom prelucra aceste date astfel cum am descris in politica cookies.

1.3. Transferul datelor catre o terta parte

ASC nu transfera sau divulga informatiile dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti, cu exceptia situatiilor in care aceste divulgari de date sunt necesare pentru a va putea oferi serviciile solicitate. In situatia in care suntem nevoiti sa divulgam datele dumneavoastra, divulgarea are loc in baza interesului nostru legitim catre furnizorii angajati de noi pentru a ne ajuta sa ne desfasuram activitatea (ex. societati care se ocupa cu mentenanta site-ului).

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra unor autoritati publice, la solicitarea expresa a acestora si daca detin un temei legal pentru a primi informatiile; putem divulga datele si in situatia in care acest lucru este impus sau permis de lege.

2. Securitatea datelor si perioada de stocare

2.1. Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul sau dezvaluirea neautorizata, am implementat masuri tehnice si organizatorice menite sa protejeze informatiile pe care le colectam online.

ASC se angajeaza sa protejeze informatiile cu caracter personal colectate de la dumneavoastra in timp ce utilizati acest website.

ASC a implementat un set de masuri general acceptate de securitate pentru a proteja informatiile cu caracter personal impotriva pierderilor, distrugerilor, modificarilor, furturilor etc. In ciuda acestor precautii, niciun sistem de securitate nu este infailibil, astfel ca nu va putem garanta ca persoane neautorizate nu vor avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal.

Mai mult, solicitam imputernicitilor (persoane care prelucreaza datele in numele nostru)/furnizorilor de servicii (ex. cei care se ocupa de mentenanta site-ului) sa demonstreze conformitatea sistemelor lor cu GDPR.

2.2. Perioada de stocare a datelor

Prelucram si stocam datele dumneavoastra personale:

  • in scopul de a da curs solicitarilor primite, pentru perioada necesara solutionarii cererii, plus o perioada de maximum 6 luni de la momentul la care am solutionat cererea;
  • atunci cand postati comentarii la finalul unui articol, datele dumneavoastra sunt prelucrate pentru intreaga perioada cat site-ul este functional.

In situatia in care nu va oferim o perioada exacta privind prelucrarea si stocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, ne bazam pe urmatoarele principii:

  • stocam informatiile doar atat timp cat avem nevoie de ele pentru activitatile mentionate;
  • serviciile noastre sunt proiectate de asa natura incat sa nu stocam datele dumneavoastra pentru o perioada mai mare;
  • respectam intotdeauna termenele impuse de dispozitiile legale;
  • evaluam riscurile de securitate prin raportare la folosirea si stocarea datelor dumneavoastra.

3. Drepturile dumneavoastra

3.1. Dreptul de a fi informat

Aveti dreptul de a fi informat la momentul colectarii datelor;

3.2. Dreptul de acces

Aveti dreptul de a obtine de la noi, la cerere, informatii despre prelucrarea datelor dumneavoastra;

3.3. Dreptul la rectificare

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor cu caracter personal. Ne puteti solicita rectificarea datelor in orice moment printr-un email transmis la adresa office@artrosport.ro.

3.4. Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)

Acest drept nu este unul absolut si nu se aplica in cazul acelor date care ne sunt necesare pentru indeplinirea obligatiilor legale sau pentru protejarea intereselor noastre legitime.

3.5. Dreptul la restrictionarea procesarii

Puteti solicita restrictionarea temporara a datelor de catre noi. Ne puteti solicita sa restrictionam prelucrarea in cazul in care:

  • Contestati acuratetea datelor;
  • Prelucrarea este ilegala si solicitati ca utilizarea datelor cu caracter personal sa fie restrictionata in loc sa fie stearsa;
  • Datele trebuie pastrate pentru exercitarea sau apararea drepturilor dumneavoastra.

3.6. Dreptul de a formula obiectii

Puteti sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal in functie de situatia dumneavoastra particulara. Spre exemplu, va puteti exercita acest drept prin utilizarea butonului de dezabonare din cuprinsul e-mailurilor primite de la noi.

3.7. Drepturile legate de luarea deciziilor si profilarea automata

ASC nu prelucreaza date in acest mod.

3.8. Dreptul de a formula o plangere

Puteti formula o plangere in legatura cu modul in care va prelucram datele cu caracter personal Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal sau direct in fata unei instante de judecata.

4. Date de contact

Daca aveti intrebari, sugestii sau solicitari referitoare la aceasta politica, nu ezitati sa ne contactati la datele de contact mentionate mai jos.

ARTHRO SPORT CLINIC S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 1, Strada Lainici nr. 11.

Adresa de e-mail: office@artrosport.ro.