Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Ortopedie Pediatrică

Ortopedie Pediatrică
Clinica de Ortopedie Pediatrică București

Condițiile vieții moderne influențează și sănătatea celor mici, astfel încât, în afara patologiilor specifice vârstei, întâlnim mai frecvent ca altădată alergiile, astmul, problemele de nutriție, anxietatea și depresia. Chiar și vârsta diagnosticării diabetului de tip 2 a scăzut îngrijorător în ultimii ani, cauza fiind bine cunoscută: alimentația și lipsa de mișcare.

Cum România ocupă un nedorit loc secund în Europa în ce privește obezitatea infantilă, este mai mult decât necesar să-i cerem medicului pediatru o consiliere în ce privește bolile de nutriție. Un părinte informat și care aplică recomandările medicului pediatru va avea un copil cu un sistem imunitar puternic și mult mai sănătos.

Specialiști în ortopedie pediatrică

Specialiștii în pediatrie ai clinicii Artro Sport, medici care, pe lângă profesionalism, au și capacitatea unei comunicări adecvate vârstei pacienților (de la sugari până la cei cu vârste de 18 ani), se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor acute și cu monitorizarea celor cronice. Restabilirea echilibrului sănătății este prioritatea medicilor pediatri ai clinicii Artro Sport, iar acest lucru se realizează în funcție de specificul fiecărui caz.

Este monitorizată dezvoltarea psihosomatică a copilului, iar în cazul sugarilor sunt oferite mamelor recomandări privind alimentația și demararea corectă a procesului de diversificare. Medicul pediatru este și cel care va informa părinții despre vaccinările specifice vârstei.

În ce privește tratarea bolilor acute sau cronice, medicii pediatri lucrează într-o strânsă colaborare cu specialiștii în alte domenii medicale ai clinicii Atro Sport, pentru ca tânărul membru al familiei dumneavoastră să redevină în cel mai scurt timp sănătos.

Echipa de medici

Medic specialist ortopedie pediatrica

Prețuri ortopedie pediatrică

  • Consultație Dr. Alin Nicolae Hetea 390 lei
  • Control Dr. Alin Nicolae Hetea 300 lei

Aici programul specialitatii

  • Luni 9.00 – 21.00
  • Marti 9.00 – 21.00
  • Miercuri 9.00 – 21.00
  • Joi 9.00 – 21.00
  • Vineri 9.00 – 21.00
  • Sambata 9.00 – 17.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979

Artroscopia genunchiului sala operatie

Clinica Artro Sport va fi inchisă în perioada 1-6 mai.