Cardiologie pediatrică

Prima pagina Specialități Cardiologie pediatrică
clinica cardiologie podiatrica

Clinică de Cardiologie pediatrică București

Potrivit statisticilor, în România sunt înregistrate anual aproximativ 150.000 de decese cauzate de o afecțiune cardiacă. Bolile cardiovasculare sunt complexe și pot afecta atât persoanele adulte, dar și copiii. Există o mulțime de afecțiuni cardiace care pot apărea și în rândul celor mici, iar de cele mai multe ori acestea sunt congenitale și pot fi tratate în primii ani de viață. De aceea, un consult în cabinetul specialistului în cardiologie pediatrică poate preveni o serie de eventuale complicații.

Unele probleme cardiace sunt mai simple și nu necesită un tratament pe o perioadă îndelungată de timp, dar altele sunt complexe și pot impune intervenții chirurgicale, monitorizare și tratament pentru tot restul vieții. Astfel, specialistul în cardiologie pediatrică este cel care poate stabili diagnosticul și poate elabora planul de tratament pentru cel mic.
Simptomele afecțiunilor cardiovasculare la copii pot apărea încă de la naștere, cât și mai târziu, pe parcurs ce cresc. În cazul copiilor mici se poate observa o ușoară oboseală în timpul meselor sau tendința de a transpira, precum și dificultăți de respirație. La copiii mai mari primele semne care ar putea indica faptul că aceștia se confruntă cu o afecțiune cardiacă sunt problemele respiratorii, oboseala accentuată la efort și, de asemenea, aceștia pot prezenta dureri în piept sau palpitații.

Cum te pot ajuta specialiștii noștri

O consultație în cabinetul specialistului în cardiologie pediatrică îi poate asigura celui mic o viață lipsită de probleme cardiovasculare și o dezvoltare cât mai armonioasă. Specialiștii în cardiologie pediatrică ai clinicii Artro Sport urmăresc diagnosticarea, monitorizarea și tratarea problemelor cardiace ale copiilor (malformații cardiace congenitale, aritmii, pericardita sau insuficiența cardiacă) pentru ca afecțiunea să fie tratată încă din primii ani de viață sau ținută sub control.

Prețuri servicii cardiologie pediatrica

Dr. Ioana Bejan

Medic primar cardiologie cu competențe în cardiologie pediatrică

Dr. Ramona Cristina Rădulescu

Medic specialist cardiologie pediatrică

Consultații și tratamente

Consultație cardiologie pediatrica 300lei
Control cardiologie 230lei
Electrocardiogramă (EKG) cu interpretare 120lei
Eco cord 380lei

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sâmbătă 9.00 – 17.00

Programează-te rapid

Te-ar putea interesa și:

Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!
Pe data de 1 și 5 Iunie Clinica Artro Sport va fi inchisa!