Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Dr. Mihaela Dobranici

Artro Sport Clinic

Dr. Mihaela Dobranici - Medic primar medicină sportivă

Dr. Mihaela Dobranici - medic primar medicina sportiva // Artro Sport Clinic

Dr. Mihaela Dobranici este fost sportiv de performanță, cunoscută ca fiind prima și singura femeie care a reprezentat România în Campionatul Mondial de Raliuri, dar și medic dedicat și respectat în medicina sportivă. Astfel, Dr. Mihaela Dobranici reușește zi de zi să îmbine în cel mai eficient mod cu putință cele două mari pasiuni ale vieții ei: medicina și sportul.

Cu un palmares sportiv impresionant în competițiile naționale și internaționale de motorsport și cu implicare medicală la cel mai înalt nivel în gimnastica artistică de performanță a României, Dr. Mihaela Dobranici reușește, prin dedicarea și pasiunea cu care își exercită misiunea de medic, să integreze sportul în viață de zi cu zi a românilor.

„Sportul reprezintă factorul major pentru diminuarea declinului fizic și întârzierea instalării bolilor cronice. Practicarea în mod sistematic a exercițiului fizic, indiferent de grupa de vârstă, este o prioritate în domeniul sănătății” , obișnuiește să spună Dr. Mihaela Dobranici, adăugând însă că „ pentru a-și atinge efortul dorit și a nu produce reacții adverse, exercițiul fizic trebuie prescris în doze exacte și adaptat fiecărui organism de către medicul de medicină sportivă în urma unei anamneze, a unui examen clinic, de laborator și a unei testări de efort ”.

Consultații în cadrul Artro Sport Clinic

Competențe

Certificări medicale

Palmares sportiv

Programul medicului

  • Joi 14.00 – 17.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979

Artroscopia genunchiului sala operatie

Clinica Artro Sport va fi inchisă în perioada 1-6 mai.