CONSULTATII ONLINE

Ortopedie si traumatologie I Cardiologie I Diabet si boli metabolice I Chirurgie generala

Prima pagina Consultatii online
Consultatii online clinica ortopedie // Artro Sport Clinic

Tu stai acasa si noi avem grija de sanatatea ta!

Viata noastra s-a schimbat de pe o zi pe alta si nimeni nu se astepta la acest lucru. Am fost nevoiti sa ne adaptam rapid si sa gasim solutii pentru a fi alaturi de pacientii nostri.
Stim ca pacientii nostri au nevoie de sfaturi medicale de specialitate, cu atat mai mult in aceasta perioada cand cel mai indicat este sa ne protejam si sa stam acasa.

Suntem in continuare alaturi de cei ce au nevoie de o opinie medicala de specialitate, asa ca medicii nostri va stau la dispozitie prin consultatii online la urmatoarele specialitati medicale:

ORTOPEDIE SI TRAUMATOLOGIE SPORTIVA

CARDIOLOGIE

DIABET SI NUTRITIE

CHIRURGIE GENERALA

Ce presupune o consultatie online?

Consultatia online iti ofera acces la opiniile si sfaturile medicale ale specialistilor nostri. In urma discutiei vei primi recomandari de tratament, medicatie si, eventual, recomandari de investigatii suplimentare, daca este cazul. Trebuie sa stii totusi ca exista o diferenta intre consultatia fizica din cabinet si cea virtuala. De aceea recomandam sa parcurgi cu atentie Termenii si conditiile consultatiilor online.

Cum imi fac programare la o consultatie online?

Ne poti suna direct la numarul de telefon 021.9885 sau poti completa formularul de programari din josul paginii, urmand sa te sunam pentru confirmare.

La ce specialitati pot beneficia de consultatie online?

Cat costa o consultatie online?

Tariful pentru o consultatie online difera in functie de medic. Preturile sun afisate in partea de jos a paginii, in dreptul fiecarui medic.

Care este durata unei consultatii online?

Durata unei consultatii online este de 20 de minute. Te rugam sa te asiguri ca ai toate conditiile necesare pentru desfasurarea consultatiei (te afli intr-o incapere linistita, esti pregatit cu intrebari si raspunsuri legate de afectiunea ta), ca iti functioneaza echipamentul de pe care vei intra in consultatia online (computer sau telefon) si ca ai o conexiune stabila la internet.

Care este programul de consultatii online?

Consultatiile online se desfasoara conform programului fiecarui medic. Poti consulta programul medicilor in aceasta pagina. 

Cum se desfasoara consultatiile online?

 1. Citeste cu atentie Termenii si conditiile de desfasurare a consultatiilor online.
 2. Completeaza formularul de programari din partea de jos a paginii, da-ti acceptul pentru prelucrearea datelor si confirma ca ai citit termenii si conditiile consultatiilor online. Vei fi sunat in scurt timp.
 3. Sau ne poti suna tu la 021.9885.
 4. Efectueaza plata prin transfer bancar si trimite-ne dovada platii la adresa programari@artrosport.ro. Dupa ce primim confirmarea platii, programarea ta va fi inregistrata si confirmata in sistem. Pentru plata, te rugam sa folosesti urmatoarele informatii:
  • Beneficiar: SC ARTHRO SPORT CLINIC SRL
  • IBAN: RO39BTRLRONCRT0443775701
  • Banca: BANCA TRANSILVANIA 
 5. Cu o zi inainte de data stabilita pentru programare vei primi un mesaj prin care iti reamintim de programare.
 6. Inainte de consultatie incarca documentele medicale in platforma Medicai. Fiecare medic are un link personalizat.
 7. Inainte de consultatie vei primi un email cu un link (pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o) pe care va trebui sa il accesezi la data si ora stabilita pentru programarea online. Este necesar sa folosesti unul dintre browserele Google Chrome sau Mozilla Firefox. La accesarea linkului ti se va instala automat aplicatia Zoom in computer. Introduci ID-ul conferintei si parola primite pe mail si astepti pana cand medicul iti va da acces in conferinta.
 8. Dupa finalizarea consultatiei vei primi pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o un raport medical si reteta (daca este cazul).

Ce presupune o consultatie online de ortopedie?

Consultatia ortopedica online nu poate inlocui in totalitate o vizita in cabinet (examenul clinic), insa poti avea o discutie cu medicul ortoped despre simptome pentru a stabili daca sunt de natura ortopedica si cat de urgent ar fi necesar sa efectuezi investigatii suplimentare.

Pot fi evaluati factorii de risc si de agravare a simptomatologiei iar, dupa caz, medicul sa prescrie un tratament sau sa discutati impreuna despre necesitatea unei interventii chirurgicale. Consultatia online se desfasoara atat audio, cat si video, ceea ce ofera posibilitatea ca medicul sa poata vedea exact locul dureros si miscarile la care apare durerea. De asemenea, medicul va indicam anumite miscari (teste) pe care le va evalua ulterior si care il vor ajuta in stabilirea cat mai corecta a diagnosticului.

Situatiile care se preteaza cel mai bine la o evaluare ortopedica la distanta sunt:

 1. dureri articulare sau de spate care persista mai mult de cateva zile in ciuda repausului fizic.
 2. limitarea mobilitatii unei articulatii.
 3. aparitia unei umflaturi la nivelul membrelor.

Ce presupune o consultatie online de cardiologie?

Consultatia cardiologica online nu poate inlocui in totalitate o vizita in cabinet (examen clinic, ECG, ecocardiografie), insa poti discuta cu medicul despre simptome pentru a stabili daca sunt de natura cardiaca si despre cat de urgent ar fi necesare investigatii suplimentare. Pot fi evaluati factorii de risc cardiovascular si poate fi ajustat, dupa caz, un tratament deja existent la un pacient cunoscut cu boala cardiaca.

Situatiile care se preteaza cel mai bine la o consultatie la distanta sunt:

 • Hipertensiune arteriala – initiere sau ajustare tratament (este important ca pacientul sa detina un tensiometru la domiciliu)
 • Reglare INR la pacientii aflati in tratament anticoagulant cu Sintrom sau Trombostop
 • Ajustare tratament la pacienti cu boala cardiaca cunoscuta, in functie de simptomatologie si analize recente.

Inainte de consultatie este important ca medicul sa primeasca toate documentele medicale recente pe care le detii, asa ca daca ai un ECG, ecocardiografie sau analize efectuate in ultimul an, te rugam sa le incarci in platforma Medicai, pe linkul aferent medicului care urmeaza sa te consulte.

Ce documente medicale imi sunt necesare?

Pe parcursul consultului online sunt necesare orice documente care sa descrie istoricul tau in legatura cu afectiunea ta. Fie radiografii, RMN, bilete de trimitere si diagnostice anterioare.

Inainte de consultatia online te rugam sa te asiguri ca le-ai transmis prin intermediul platformei Medicai medicului care urmeaza sa te consulte.

Ce este si cum functioneaza platforma Medicai?

Platforma Medicai faciliteaza transmiterea documentelor medicale intre pacient si medic, rapid si in deplina siguranta.

Ce documente poti incarca in platforma Medicai?

 • RMN, CT, Ecografii
 • Rapoartele medicale anterioare

Cum incarci documentele in platforma?

Fiecare medic are un link personalizat. In functie de medicul la care ai programare, te rugam sa accesezi linkul aferent. Te rugam sa completezi toate campurile din pagina care se va deschide dupa accesarea linkului.

Primesc un raport medical in urma consultatiei online?

Da, in urma consultatiei online vei primi din partea medicului raportul medical complet si reteta (daca este cazul) pe adresa de email pe care ne-ai furnizat-o in prealabil.

Primesc reteta in urma consultatiei online?

Da, daca este cazul, vei primi o reteta in urma consultatiei online. Te rugam sa retii insa ca exista medicamente care intra sub regimul de decontare CAS care nu pot fi prescrise in urma consultatiei online pentru ca necesita reteta in formatul standard.

Consultatiile online sunt decontate prin CAS sau prin asigurarea privata?

Artro Sport Clinic nu are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, asadar consultatiile nu pot fi decontate.

In ceea ce priveste asigurarile private, te rugam sa iei legatura cu asiguratorul tau pentru a verifica daca intra sub acoperirea politei tale. Poti verifica aici care sunt companiile de asigurari cu care Artro Sport Clinic are contract.

In caz de nelamuriri, te rugam sa ne suni la 021.9885.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a intra intr-o discutie online cu specialistii nostri

Sfaturi online de ortopedie si traumatologie, cardiologie, diabet, nutritie si boli metabolice si chirurgie generala la un click distanta, din siguranta casei tale

Citeste cu atentie termenii si conditiile de desfasurare a consultatiilor online si raspunsurile la intrebarile frecvente.

Alege specialialitatea medicala si medicul si programeaza-te completand formularul de programari sau sunand la 021.9885.

Achita contravaloarea consultatiei prin transfer bancar si trimite dovada platii la programari@artrosport.ro. Vom confirma programarea imediat.

Incarca documentele medicale in platforma Medicai, pe linkul aferent medicului care te va consulta inainte de momentul consultatiei online.

Echipa de specialisti cu care te poti intalni pentru o consultatie online

Alege medicul, consulta programul si foloseste butonul din dreptul fiecaruia pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Ion Bogdan Codorean

Medic primar ortopedie si traumatologie sportiva

Tarif consultatie online: 350 lei

Program consultatii online:

Luni – Vineri I 10.00 – 18.30

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Stefan Catalin Mitulescu - medic primar ortopedie si traumatologie sportiva // Artro Sport Clinic

Dr. Stefan Mitulescu

Medic primar ortopedie si traumatologie sportiva

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Marti I 16.00 – 20.30

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Mihaela Dobranici - medic primar medicina sportiva // Artro Sport Clinic

Dr. Mihaela Dobranici

Medic primar medicina sportiva

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Luni I 17.00 – 19.00 

Vineri I 11.00 – 13.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Speranta Mihaela Peiu - medic specialist ortopedie si traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Speranta Mihaela Peiu

Medic specialist ortopedie si traumatologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Luni I 09.30 – 12.30

Miercuri I 17.00 – 19.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Stefania Tanase

Medic specialist ortopedie si traumatologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Marti I 09.30 – 12.30

Joi I 17.00 – 19.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Georgiana Nedelea - medic specialist ortopedie - traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Georgiana Nedelea

Medic specialist ortopedie si traumatologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Joi I 16.00 – 20.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Eduard Marcel Cernat - Medic specialist ortopedie si traumatologie // Artro Sport Clinic

Dr. Eduard Cernat

Medic spercialist ortopedie si traumatologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Marti si Joi I 16.00 – 20.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Livia Trasca - medic specialist cardiologie // Artro Sport Clinic

Dr. Livia Trasca

Medic specialist cardiologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Luni si Miercuri I 16.00 – 20.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Gabriela Denisa Marghidanu - medic specialist cardiologie // Artro Sport Clinic

Dr. Denisa Marghidanu

Medic specialist cardiologie

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Miercuri I 10.00 – 16.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. Roxana Mitutlescu - Medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice // Artro Sport Clinic

Dr. Roxana Mitulescu

Medic diabet, nutritie si boli metabolice

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Miercuri I 14.00 – 20.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Dr. George Costin Dutu - medic primar chirurgie generala // Artro Sport Clinic

Dr. George Costin Dutu

Medic primar chirurgie generala

Tarif consultatie online: 200 lei

Program consultatii online:

Luni si Miercuri I 16.00 – 20.00

Foloseste linkul de mai jos pentru a transmite documentele medicale inainte de consultatie.

Programeaza-te rapid la o consultatie online

Foloseste formularul de mai jos pentru a solicita o programare online si te vom suna in cel mai scurt timp pentru a-ti oferi mai multe detalii.