Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Tehnologie de ultimă generație

Echipamente Medicale
Echipamente medicale //Artro Sport Clinic

Echipamente medicale

Consecvenți crezului nostru că fiecare pacient trebuie să fie tratat la cel mai înalt nivel de profesionalism și cu ajutorul celor mai noi inovații de tehnologie medicală, ne-am asigurat că vă putem pune la dispoziție cea mai avansată tehnologie în domeniu, concentrandu-ne cu precădere pe inovații medicale care nu erau disponibile în România până în acest moment și care facilitează diagnosticarea, actul medical și recuperarea pacientului.

Vivid S60 ofera imagini excelente in cadrul aplicatiilor cardiace, vasculare, abdominale, pediatrice, neonatologice craniene, fetale cardiace, ginecologice, urologice, transcraniene la adulti si ale partilor mici.
Testarea cardiopulmonara de efort (spiroergometria sau CPET) furnizează o analiză comună, paralela, a datelor care permit evaluarea completă a sistemelor cardiovascular, respirator, muscular și metabolice în timpul efortului, fiind considerată standardul principal pentru evaluarea funcțională cardiorespiratorie.
Testarea 3D Baropodometrica cu ultrasenzori reprezinta cea mai revolutionara investigatie care urmareste descoperirea asimetriilor structurale si plantare cu ajutorul unor sisteme opto-electronice.