Sistem ergospirometrie Cortex MetaLyzer 3B

Sistem de ergospirometrie Cortex Metalyzer 3B

Performanta maxima fizica poate fi realizata numai in cazul in care metabolismul poate fi adaptat cerintelor antrenamentului. Acest lucru necesita monitorizare medicala regulata a testarii individuale la efort si implica obiectivitatea rezultatelor testarii, astfel incat programul exercitiilor sa poata fi adaptat rapid.
Ergospirometria joaca un rol vital pentru testarea eficienta, noninvaziva a functiei respiratorii, cardiace si a metabolismului, printr-o singura investigatie.
Parametrii predictivi pentru functia respiratorie, pentru cea cardiaca si pentru metabolism pot fi determinati in mod simplu si rapid prin intermediul testarii cu sistemul inovator Cortex, fie in conditii standardizate de laborator sau direct pe teren.
Ergospirometria este un instrument excelent si eficient atat din punctul de vedere al testarii performantei si pentru planificarea si monitorizarea antrenamentelor, cat si din punctul de vedere al reducerii costurilor investigatiilor.

Ergospirometria utilizand sistemul Cortex asigura urmatoarele beneficii:

  • Utilizarea unei proceduri noninvazive care asigura feedback cu privire la performanta si toleranta la miscare in viata de zi cu zi, pentru antrenamente sportive si pentru reabilitare medicala (recuperare medicala, medicina fizica si balneologie).
  • Identificarea imediata a deficitelor functionale cardiovasculare, cardiorespiratorii si metabolice, permitand totodata implementarii unor ajustari rapide in ceea ce priveste programele si metodele de antrenament.
  • Datele inregistrate sunt obiective, relevante si mai ample decat cele obtinute prin masurarea nivelului de lactat si a frecventei cardiace.
YouTube video

Sistemul Cortex asigura o abordare inovatoare a testarii la efort metabolice, datorita faptului ca sistemul este mic, usor de utilizat si robust, iar conceptul software ofera optiuni de utilizare foarte flexibile. Aplicatiile pentru testarea la efort metabolica includ:

  • Planificarea si monitorizarea imbunatatirii performantelor individuale, tintit.
  • Este un bun suport medical pentru punctarea si realizarea clasamentelor in cadrul echipelor sportive.
  • Permite realizarea unor cercetari specifice utilizand o metoda de studiu valida.
  • Testele sunt potrivite pentru toate tipurile de sporturi, inclusiv pentru cele care au solicitari ridicate in ceea ce priveste sistemul metabolic.
  • Asigura metode eficiente de monitorizare si rezultate vizibile in ceea ce priveste reabilitarea sportiva
YouTube video

Programeaza-te rapid