Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Sistem ergospirometrie Cortex MetaLyzer 3B

pentru testarea de efort cardiopulmonar VO2Max

Sistem Ergospirometrie Cortex MetaLyzer 3B

Sistem de ergospirometrie Cortex Metalyzer 3B

Performanța maximă fizică poate fi realizată numai în cazul în care metabolismul poate fi adaptat cerințelor antrenamentului. Acest lucru necesită monitorizare medicală regulată a testării individuale la efort și implică obiectivitatea rezultatelor testării, astfel încât programul exercițiilor să poată fi adaptat rapid.

Ergospirometria joacă un rol vital pentru testarea eficientă, non-invazivă, a funcției respiratorii, cardiace și a metabolismului, printr-o singură investigație.

Parametrii predictivi pentru funcția respiratorie, pentru cea cardiacă și pentru metabolism pot fi determinați în mod simplu și rapid prin intermediul testării cu sistemul inovator Cortex, fie în condiții standardizate de laborator, fie direct pe teren.

Ergospirometria este un instrument excelent și eficient atât din punctul de vedere al testării performanței și pentru planificarea și monitorizarea antrenamentelor, cât și din punctul de vedere al reducerii costurilor investigațiilor.

Ergospirometria utilizând sistemul Cortex asigură următoarele beneficii:

Sistemul Cortex asigură o abordare inovatoare a testării la efort metabolice, datorită faptului că sistemul este mic, ușor de utilizat și robust, iar conceptul software oferă opțiuni de utilizare foarte flexibile. Aplicațiile pentru testarea la efort metabolică includ: