Cardiologie

Clinica de Cardiologie Bucuresti // Artro Sport Clinic

Clinica Cardiologie Bucuresti

Afecțiunile cardiovasculare reprezintă o problema grava de sanatate, ignorata adesea de populație. Cu toate acestea, sunt principala cauza a mortalitatii în România, 60% dintre decese fiind urmarea unor boli cardiovasculare. Ocupam un nefericit loc 1 la nivel european din cauza mortalitatii cauzate de afectiuni cardiovasculare, care afecteaza din ce in ce mai multi tineri.

Lipsa de miscare, colesterolul crescut, fumatul, hipertensiunea, dar si suferintele de natura psihologica, precum anxietatea sau depresia cresc considerabil riscul de boli cardiovasculare. Pentru a ne bucura de sanatate pana la o varstă inaintata cel mai bun medicament este preventia, iar specialistii in Cardiologie ai clinicii Artrosport ne ajută nu doar în acest sens, ci și pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiace, folosind aparatură medicală la standarde occidentale.

Cum te pot ajuta specialistii nostri cardiologi

O programare la cabinetul medicului cardiolog pentru consult ne poate scuti de multe probleme pe care, poate, nici nu le anticipam. Specialistii in Cardiologie ai clinicii Artro Sport urmăresc diagnosticarea si tratarea afectiunilor cardiace (congenitale, ischemice, valvulopatii, aritmii, insuficienta cardiaca sau afectiuni ale pericardului) astfel incat boala sa fie vindecata sau tinută sub control.

Nu in ultimul rand, o preocupare a doctorilor este preventia afectiunilor cardiace. Moartea subită, a cărei cauză este cel mai frecvent o tulburare de ritm cardiac (aritmie) a dus la sfarșitul tragic al multor sportivi de performanta. Acestea au fost insa doar cazurile cele mai mediatizate. In realitate, procentul mortii subite este de 20% din mortalitatea generala. Aceasta nu apare doar la sportivi, ci si la cei care practivă activitatea fizică intensă, fără a ști care este limita de rezistenta a organismului, mai ales dacă nu se stiu suferind de nicio boală.

La clinica Artrosport se pot efectua teste care folosesc tehnologii de ultimă oră la nivel internațional pentru a se depista și preveni apariția unor posibile afecțiuni care cresc riscul de moarte subită.

YouTube video

Servicii cardiologie

La Clinica Artro Sport Bucuresti specialitatea cardiologie se pot face analize si urma tratament pentru toate afectiunile din zona cadiovasculara. Prin programare telefonica sau online, pacientii pot merge la consultatii pre si post operatorii, isi pot monitoriza activitatea cardiaca sau tensiunea arteriala prin montarea hoterelor EKG si TA si pot avea acces la consultatiile unora dintre cei mai reputati specialisti cardiologi.

Nu in ultimul rand, sportivii de performanta, dar si ceilalti pacienti interesati pot face la Clinica Artrosport testarea la efort VO2Max, un consult util pentru prevenirea cauzelor mortii subite.

  • EKG
  • Ecografie cardiaca
  • Holter EKG
  • Consultatii pre si post operatorii

Echipamentele noastre

Pentru ecografiile cardiace sau Doppler vascular, aparatura folosită la Clinica Artro Sport Bucuresti este de ultimă generație, ceea ce permite observarea funcției cardiace 3D (tridimensional) sau 4D (în timp real).

Intre echipamentele si tehnologiile de ultima ora folosite de Clinica Artro Sport se numara si sistemul CPET, o tehnologie revoluționară, cu aplicații în cardiologie și nu numai. Acesta este util în evaluarea pre și postoperatorie, pentru stabilirea unui program adecvat de recuperare cardiopulmonară și stabilirea riscului de moarte subită. Acest aspect este important nu doar pentru sportivi, ci și pentru persoanele care practică activitățile fizice ca pe-un hobby.

Tehnologia CPET este foarte utilă și în examinarea preventivă din medicina muncii. Tehnologia CPET evidentiază adaptarea organismului la efort si diferitele afectiuni de care pacientul poate suferi, chiar dacă acestea nu au fost inca manifestate. In functie de rezultatele obtinute la testari, specialistii îi cardiologie ai clinicii Artro Sport recomanda tipuri de exercitii personalizate, in funcție de necesitatile pacientilor.

Preturi servicii cardiologie

Consultatii si tratamente

Consultatie cardiolgie 250lei
Control cardiologie 200lei
Electrocardiograma (EKG) 80lei
EKG cu interpretare 100lei
Testare la efort VO2Max 975lei
Ecografie cardiaca 350lei
Holter TA 200lei
Holter EKG 300lei
Holter TA si EKG cu interpretare 400lei
Holter EKG 300lei
Testare la efort cardiologie 500lei

Pachete cardiologie

Pachet Cardio 1 Consultatie + ecografie cardiaca 500lei
Pachet Cardio 2 Consultatie + ecografie cardiaca + EKG 575lei

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sambata 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid

Te-ar putea interesa si: