Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Dr. Ion Bogdan Codorean

Artro Sport Clinic

Dr. Ion Bogdan Codorean - Ortopedie și Traumatologie Sportivă

Dr. Ion Bogdan Codorean

Activitate profesională

Dr. Ion Bogdan Codorean este medic primar ortopedie și traumatologie sportivă, doctor în medicină, având ca principal domeniu de interes traumatologia sportivă.

Timp de 6 ani, Dr. Ion Bogdan Codorean a fost Șef al secției Clinicii de Ortopedie – Traumatologie a spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. În prezent, Dr. Ion Bogdan Codorean este șef de lucrări în cadrul Universității de Farmacie și Medicină Carol Davila București, funcție pe care o ocupă din anul 2015.

2010 – 2016

Șef secție Clinică Ortopedie – Traumatologie, Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, București (România), Medic primar

2015 – Prezent

Șef de Lucrări U.M.F. Carol Davila București

Competente in chirurgie artroscopică

Certificari Medicale

Proceduri / servicii operate de Dr.Ion Bogdan Codorean

Cabinetul de ortopedie al Clinicii Artro Sport oferă servicii medicale de prevenție, tratament și recuperare în urma unor afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic. În lumea medicală modernă, prevenția este considerată o etapă importantă a menținerii stării de sănătate. O durere de oase, lombară, de ceafă sau genunchi nu trebuie neglijată, pentru că situația pacientului se poate agrava. Prevenția scutește pacienții de dureri care pot fi prevenite și de costurile unei afecțiuni cronice.

Testarea 3D Baropodometrică este o investigație revoluționară care poate fi realizată la Clinica Artro Sport. Prin intermediul acestei tehnologii, considerată cea mai performantă la ora actuală, se depistează și corectează efectele posturii defectuoase, cu toate efectele asupra sănătății ce decurg din această cauză.

În afara serviciilor de prevenție, specialiștii în ortopedie ai Clinicii Artro Sport diagnostichează și stabilesc planuri complexe de tratament, cu ajutorul unor echipe de medici pluridisciplinare pentru afecțiuni ale sistemului musculo-scheletal. Pentru a beneficia de serviciile medicale ale specialiștilor în ortopedie de la Clinicii Artro Sport, tot ce trebuie făcut este o programare la consultație, care poate fi realizată online sau telefonic.

Consultatii oferite de Dr. Ion Bogdan Codorean

Secția de ortopedie a Clinicii Artro Sport este dotată cu tehnologii medicale la cel mai înalt nivel de performanță, folosite în depistarea precoce sau prevenirea afecțiunilor.

Ecograful Vivid S60 este un ecograf de ultimă generație, folosit în cadrul clinicii Artro Sport pentru efectuarea de ecografii musculoscheletale. Ecografia musculoscheletală este o tehnică sigură si neinvazivă, rapidă și foarte precisă de diagnosticare a unei game largi de afecțiuni musculoscheletale. Prin această ecografie sunt monitorizați mușchii, tendoanele, ligamentele, țesuturile moi și articulațiile.

Tarifele Dr. Ion Bogdan Codorean

  • Consultație Dr. Codorean Ion Bogdan 490 lei
  • Control Dr. Codorean Ion Bogdan 360 lei
  • Consultație online Dr. Codorean Ion Bogdan 490 lei
  • Control online Dr. Codorean Ion Bogdan 360 lei

Programul medicului

  • Luni 10:00 – 20:00
  • Miercuri 10:00 – 20:00
  • Vineri 10:00 – 20:00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979