Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Dr. Denisa Chira

Artro Sport Clinic

Dr. Denisa Gabriela Chira

Medic specialist cardiologie

Dr. Denisa Gabriela Chira

Pasionată de atletism, alpinism și fotografie, Dr. Denisa Chira a ales să studieze medicina din dorința de a descoperi cum funcționează corpul uman. „Inima este motorul organismului, iar buna funcționare a sistemului cardiovascular este esențială pentru o viață de calitate, prin urmare am dorit să aprofundez această ramură pentru a ști cum să previn și/sau să tratez patologia cardiovasculară și astfel să am o contribuție la îmbunătățirea vieții celor din jurul meu”, povestește Dr. Chira despre sursa pasiunii pentru specializarea pe care a ales-o: cardiologia.

Atrasă de interacțiunea cu oamenii, Dr. Chira mărturisește că cea mai mare satisfacție profesională o simte când vede că viața pacienților săi s-a schimbat în bine în urma actului său medical.

„Prevenția este mai ieftină decât tratamentul! Evitați sedentarismul, faceți mișcare zilnic, aveți grijă ce mâncați și mergeți periodic la medic pentru evaluarea stării de sănătate și a riscului cardiovascular!”, sunt sfaturile pe care Dr. Denisa Chira le dă cel mai des pacienților săi.

Consultații în cadrul Artro Sport Clinic

Competențe

Certificări medicale

Alte certificări/participări congrese notabile

Publicații

Prim autor „Trombembolism pulmonar la tineri – ce boala ascunde” în „Frontiere cu alte specialități în cardiologie” sub redacția Prof. Dr. Carmen Ginghină, Editura Medicală Antaeus, 2018

Programul medicului

  • Vineri 14.00 – 17.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979