Medicina Sportiva

Prima pagina Specialitati Medicina sportiva
Clinica Medicina sportiva Bucuresti // Artro Sport Clinic

Clinica Medicina Sportiva Bucuresti

Medicina sportiva este o specialitate medicala multidisciplinara, complexa, care urmareste prevenirea, diagnosticarea si tratamentul afectiunilor si traumatismelor care pot aparea in cursul activitatilor sportive. Practicarea sporturilor de performata implica o colaborare stransa cu medicina sportiva. Insa si persoanele care vor sa inceapa o activitate fizica sustinuta pot afla prin consultul de specialitate daca sunt sau nu apti pentru tipul de efort fizic dorit.

Specialistii nostri in medicina sportiva

Asadar, sportivii profesionisti sau cei amatori care vor consulta specialistii in Medicina sportiva ai Artro Sport Clinic vor beneficia de consiliere, tratament sau recuperare astfel incat drumul spre performanta sa fie mult mai facil. Fie ca este vorba despre un examen clinic general, despre traumatologie si recuperare sportiva, explorari functionale (cardiovasculare, respiratorii sau analize de laborator) sau despre alte specialitati medicale si chirurgicale, sportivii care vor apela la sectia de Medicina sportiva din cadrul Artro Sport Clinic vor primi ingrijiri de la personal medical cu inalta calificare in domeniu.

Sportivii amatori si cei profesionisti pot recurge la testele de efort adaptate sportului practicat, la cele care vizeaza conditia fizica, dar pot primi si consiliere de specialitate in ce priveste nutritia si recuperarea dupa efort. Ortopedia, imagistica, neurologia, medicina interna sau dermatologia sunt alte specializari medicale care intra in aria Medicinei sportive.

YouTube video
YouTube video

Aceasta ramura a medicinei a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani, ceea ce a condus la inovatii in domeniile medicale mentionate mai sus.

Program de consultatii

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Saturday 9.00 – 17.00

Programeaza-te rapid