Luni - Vineri: 9.00 - 21.00
Sâmbătă: 9.00 - 17.00

Dr. Livia Păduraru (Trașcă)

Artro Sport Clinic

Dr. Livia Păduraru (Trașcă) - Medic specialist cardiologie

Dr. Livia Păduraru (Trașcă)

Dr. Livia Păduraru (Trașcă) a ales să activeze în domeniul medicinii din dorința de a ameliora suferința oamenilor. De când a intrat în contract cu domeniul medical, Dr. Livia Păduraru (Trașcă) și-a descoperit pasiunea pentru patologia cardiovasculară, iar impactul majoritar pe care îl au bolile cardiovasculare asupra mortalității și morbidității mondiale au impresionat-o și au impulsionat-o să lupte împotriva lor. Cel mai mult la profesia de medic îi place că ajută oamenii și cea mai mare satisfacție profesională și umană o are atunci când reușește cu input-ul său medical îmbunătățirea calității vieții bolnavilor.

Sfaturile cele mai utile pe care Dr. Livia Păduraru (Trașcă) le oferă cel mai des pacienților sunt să-și măsoare cât mai des tensiunea arterială, să-și monitorizeze valorile glicemiei și ale colesterolului seric și să meargă regulat la medic pentru evaluarea riscului cardiovascular.

Doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila cu lucrarea: „Evaluarea funcției cardio-vasculare la gravidele cu trombofilie ereditară și sarcină complicată cu preeclampsie și/sau deficit de creștere fetală.”

Consultații în cadrul Artro Sport Clinic

Competențe

Certificări medicale

Proiecte speciale

Publicații

Cărți

Articole

Abstracte

Programul medicului

  • Miercuri 14.00 – 20.00

Solicită o programare

Apeleaza 021 9885 sau 0787.357.979